główny typ kuchni
·
Oferowane usługi: * główny typ kuchni (nowość); * oferta take-away oraz
home-delivery, dostawa do firm (dostępne formy składania zamówienia:
Internet, telefon) (nowość); * oferowanie usług cateringowych podczas
imprez / przyjęć organizowanych poza restauracją (nowość); * oferta
punktu gastronomicznego: śniadania, lunche, obiady (dania obiadowe,
szybkie posiłki, przekąski), kolacje (nowość);
Trendy na rynku gastronomicznym: * przynależność do sieci gastronomicznych: * dostęp do Internetu/ składanie zamówień towaru przez Internet; * możliwość przyjmowania płatności kartami płatniczymi; * opinia restauratorów na temat perspektyw rozwoju rynku gastronomicznego, typów klientów, otwieranych typach punktów itp.
* liczba zatrudnionych
osób w punkcie gastronomicznym (podział na pracowników kuchni oraz
części głównej, jadalnej punktu) (nowość).
3) Konsumenci punktów gastronomicznych:
Dodaj komentarz